LOVESHACK

Vi gleder oss til å løfte festen i Bøfjæra med Loveshack. De angriper hver konsert som om at det er den beste konserten de noensinne skal gjøre. Med et navn som oser av 80-tall og svunnen moro har Loveshack bestemt seg for å ta deg med i sin velsmurte tidsmaskin tilbake til da musikken og håret var stort og hvor pastellfarger var kult. Tilbake til tiden før Nirvana og all grungen gav oss depresjoner, til tiden da Samantha Fox og George Michael var hetero, og selv gutter brukte Ballgenser med lilla stripe.

Loveshack har siden oppstarten i 1996 blitt et av norges mest underholdende live-band. Med hundrevis av jobber på diverse klubb-scener og eventer har Loveshack blitt et sikkert stikk for enhver som har et forhold til dette utskjelte, men likevel, akk ja, så elskede tiår; 80-tallet.

Loveshack er blitt kjent som norges beste partyband med en energi og tilnærming til publikum andre band bare kan drømme om, og de gir alt på scenen om det er for 100 mennesker på en firmafest eller foran 10.000 mennesker på en festival. Kvalitetsartister kan garantere høy stemningsfaktor og allsang med Loveshack på scenen.

Bøfjæra er klar til fest, er du?