Artister

Artister på God Nok-festivalen 2020

LÜT

Ingen God Nok-festival uten en dose knallhard rock! Årets bidrag på den fronten blir fantastiske LÜT!

Les mer

Humle

Under God Nok-arrangementet vi hadde i Oslo 10.10. spilte Humle og kjærlighet ved første lytt var et faktum. Humle trollbandt hele Kulturhuset og hadde publikum i sin hule hånd. Der fikk vi bare tre låter, men når Humle kommer til God Nok-festivalen i juli får vi en hel konsert. Og vi gleder oss noe så sinnssykt! 

Les mer

Vinni

Selveste Vinni kommer til oss! Tenk dere å få oppleve rap-legendens utømmelige hitsrepertoar dundrende utover Bøvika og Vestfjorden. Det kommer til å bli så ufattelig tøft!

Les mer

ISÁK

Vi er utrolig stolte av å kunne presentere denne diamanten av et band! I sommer var et knippe God Nok-folk på en festival i Lofoten. Der var vi på en fantastisk konsert med ISÁK. Etter konserten var det bare å gå rett bort til bandet å si «Dere må spille på God Nok 2020!”.

Les mer

Thea Hjelmeland

Thea Hjelmeland er en artist vi er særs glade for å få på God Nok-scenen! Vi er lovet et forrykende show som vil overraske og begeistre oss. Herreverden som vi gleder oss!

Les mer

Ruben

Vi er så utrolig glade for at Ruben kommer på besøk til God Nok! En mann med en sterk stemme og en sterk historie. 24 år gamle Ruben fra Bjarkøy i Troms har gått fra å gi ut prøvende popmusikk til å treffe et voldsomt stort publikum på kort tid, både her hjemme og i utlandet.

Les mer

Cliff universal

Cliff er den eneste artisten vi tok med oss fra 2016 til 2018. Nå tar vi han med til 2020. På God Nok-festivalen 2020 vil Cliff og hans kompanjong Trond Helge være festivalens egne trubadurer. De vi dukke opp både uanmeldt og anmeldt under dagene i på Engeløya. 

Les mer

Kantona

Selv beskriver Kantona seg som en duo som befinner seg et sted mellom Kari Bremnes og The Weeknd. 

Les mer

Kent Kristensen og kommisjonen

Alle som var på God Nok-festivalen sitt arrangement i Oslo under Verdensdagen for Psykisk Helse, fikk høre Kent Kristensen og Kommisjonen for første gang.  Og vi var strålende fornøyde. Ikke bare med musikken, men også superfornøyd med at vi har booket dem til sommerens festival!

Les mer