Artister

Artister på God Nok-festivalen 2022

Ruben

Vi er så utrolig glade for at Ruben kommer på besøk til God Nok! En mann med en sterk stemme og en sterk historie. 24 år gamle Ruben fra Bjarkøy i Troms har gått fra å gi ut prøvende popmusikk til å treffe et voldsomt stort publikum på kort tid, både her hjemme og i utlandet.

Les mer

Hedda Mae

Bergens nye popkomet heter Hedda Mae. I fjor slapp hun sin debut-EP «Introducting Hedda Mae» som blant annet ble omtalt som «2020s friskeste popnykommer» av Dagens Næringsliv. I 2021 gjør Hedda Mae seg klar for sin neste utgivelse i det som skal bli en EP-triologi, og flere av singlene er allerede ute!

Les mer

Vinni

Selveste Vinni kommer til oss! Tenk dere å få oppleve rap-legendens utømmelige hitsrepertoar dundrende utover Bøvika og Vestfjorden. Det kommer til å bli så ufattelig tøft!

Les mer

Hollow Hearts

Hollow Hearts er en livlig kvartett fra nord som har sjarmert seg inn i publikumshjerter med sin autentiske og ærlige tilstedeværelse i musikken. Historiefortelling ogmusikalske uttrykk blir sømløst og elegant flettet sammen til lyden av HollowHearts.

Les mer

Hagle

Husker dere Rådebank? Og husker dere musikken? Tenkte oss det! Og vet dere hva? Hagle kommer til God Nok-festivalen! Her blir det sykt med trøkk og countryrap!

Les mer

Black debbath

Hva skal man si.. Black Debbath i Bøfjæra må bare bli en match av en annen verden. Black Debbath har levert blytung, norskspråklig politisk rock med humoristisk vinkling i drøye 20 år.

Les mer

Humle

Humle (Andreas Humlekjær) er en singer-songwriter i utvidet forstand. Han får sagt det kompliserte på en enkel måte, og belyser utfordringer i et ungt voksenliv. Musikken hans henter inspirasjon fra en rekke kjente og mindre kjente artister, mange av dem fra nabolandet (tenk Markus Krunegård, Daniel Nordgren, blandet med en solid dose Elton John).

Les mer

Klossmajor

Vi er rett og slett helt innmarie fornøyde med å ha sikret oss Klossmajor til å spille for oss til sommeren!

Les mer

Metteson

Tenk dere at sensasjonen Metteson kommer til God Nok! Her snakker vi kanskje om tiårets gjennombrudd! Vi er så latterlig stolt over å ha huket tak i denne diamanten av en artist.

Les mer

Donkeyboy/Rat City

Folkens! Donkeyboy kommer til God Nok-festivalen! Tenk det, dere. Siden Donkeyboy virkelig slo seg inn i den norske, og etter hvert den internasjonale, popfloraen i 2009 med låter som ”Ambitions” og ”Sometimes” har de høstet inn 32 platinatrofeer og er blitt streamet mange millioner ganger. Og nå, kommer de til oss. Og de kommer ikke alene. Sammen med Rat City (ja, de ja) vil de levere et popshow av en annen verden. Vi får altså en dobbeltkonsert med
Donkeyboy/Rat City. 

Les mer

Åges danseband

Gled dere! På lørdagskvelden blåses alt til himmels med et show dere aldri har sett maken til (eller hvis dere har vært på en konsert med Åges Danseband, så har dere jo sett maken)! Får å si det med bandets egne ord – «Åges Danseband er kanskje tidenes råeste og mest sjarmerende partyband.»

Les mer