Foto: Jonathan Vivaas Kise

Festivalområdet er åpent kl. 19:00 – 01:00 (servering stenger kl. 00:30).

Kl. 19:30 Åpning av Mini-God Nok

På fredag blir det åpning der to av Norges fremste skuespillere, Marie Blokhus og Anders Baasmo, bidrar. Vi er utrolig stolte og takknemlige for at de tar seg tid også denne sommeren til å leke sammen med oss. Som ved de foregående festivalene vil hun også i år lede stemmearrangementet på lørdag. Så skal vi slettes ikke se bort fra at disse flotte menneskene vil dukke opp med andre bidrag i løpet av de to dagene vi holder på i Bøfjæra.

Kl. 21:00 Lyse Netter

På fredagskvelden vil vi få besøk fra Svolvær i form av bandet Lyse Netter. Disse gutta har gjort det råsterkt de siste årene og spilles jevnt og trutt på de største radiokanalene i landet. Utrolig hyggelige folk som ville spille hos oss, med det samme vi tok kontakt. Dette gleder vi oss maks til!

Kl. 23:00 Arnt Fredrik “Bigfoot” Hansen

Rundt 1992 hadde Steigen den glede av å huse Arnt Fredrik. Han jobbet som lærer på Bogenskola og var musikalsk leder i Bø Barneteater. I tilleg var han med på mange større og mindre produksjoner i Steigen. For steigværinger flest er han nok best husket for sin Elvis-rolle da Steigenkoret hadde sin Elvis-konsert. Så dro han fra oss i 1993… Og siden den gang har han bygd seg et solid navn innenfor blues-vise-pop-sjangeren, da særlig i Nord-Norge. Nå gjør han altså Steigencomeback! Og for oss er det sånn stas at det skjer akkurat hos oss, og akkurat i Bø! Det gledes!