Frivillig

Frivillig

Ønsker du å være frivillig?

For å melde deg som frivillig, klikke her og fyll ut skjemaet

God Nok-festivalen trenger din hjelp for å kunne gjennomføre dette arrangementet, festivalen er basert på 100 % dugnadsinnsats. Vi har fokus på godt vertskap, da det er viktig at alle har det bra og trives på festivalen vår. Dermed er dette et felles fokus i alle gruppene. Her er de ulike gruppene du kan velge mellom.

Sekretariat/vertskap

Sekretariatet tar imot alle henvendelser fra publikum, artister og frivillige. Har oversikt og er God Nok-festivalens ansikt ut til omverdenen. Infotavler, salg av billetter og bonger. Som en del av sekretariatsgruppen må du like å møte mange mennesker, med godt humør, være serviceinnstilt og effektiv.

Parkering/camp

Vi har merket opp parkeringsplass og camp. De som jobber i denne gruppen er med å henvise plasser til gjestene og organiserer det. Mest trykk rett før de ulike arrangementene starter.

Opp/nedrigg og vedlikehold

I denne gruppen må du ikke være fremmed for å bruke kroppen litt. Denne jobben gjøres før, etter og muligens under festivalen. Vi trenger både kvinner og menn som kan ta i et tak og stå på for å få festivalområdet ferdig i tide. Vi har ingen fysiske krav, da det er mange allsidige oppgaver som skal løses.
– Rigg starter ca. en uke i forkant
– Div. vedlikehold under festivalen
– Nedrigg starter rett etter siste konsert lørdag kveld og resten på søndag/mandag

Vakt/nattevakt

Sørger for at publikum får en hyggelig opplevelse i trygge omgivelser og har det bra på våre arrangement. Vi skal opptre hyggelig, være myndig når det trengs og ellers hjelpe til der det er behov og fremstå som servicepersoner.

Mat

Vi ønsker at alle aktører, publikum og frivillige skal få nok, sunn og god mat.
– Frokost til publikum og frivillige
– Klargjøring av mat til aktører og frivillige
– Salg av mat på dag og kveld til publikum
Som en del av salgsgruppen må du like å møte mange mennesker, like fart rundt ørene da det til tider kan bli litt trøkk, og ha evnen til å takle høyt tempo.

Bar/cavanaust

På God Nok-festivalen blir det flere utsalgsplasser for drikke og snacks. I baren byttes bong mot vare, derfor slipper du å forholde deg til penger i denne gruppen. Du må være positiv, utadvendt og takle høyt tempo. Noen av de som jobber i baren er med og klargjør baren på forhånd og noen er med å rydder opp etter arrangementene.

Rydding og renhold

Dette er gruppen for deg som ønsker å bidra til at festivalområdet og campingområdet er ryddig og pent til enhver tid. Søppelplukking, påfyll av dopapir, vask av toalett, div. vedlikehold, etc.

VELKOMMEN skal du være, vi gleder oss til å samarbeide med deg!

De frivillige er «motoren» i festivalen, og helt uvurderlige for å kunne gjennomføre et så stort arrangement. Vi kan dessverre ikke garantere at du vil få jobbe med akkurat det du selv ønsker, men gjør vårt beste for å tilfredsstille dine ønsker.

Din godtgjørelse:
– fri tilgang til festivalområdet, på de vaktene du ikke jobber (du får en fridag i løpet av festivalen)
– oppleve gleden ved å bidra sammen med andre og skape minner for livet!
– tilgang til mat og drikke når du er på vakt under arrangementet.

Våre forventninger til deg:
– er fylt 18 år, for å kunne være frivillig på kveldstid
– er til å stole på og holder avtaler
– møter til avtalt tid, edru og blid
– gir beskjed til gruppeleder om du er forhindret fra å møte grunnet sykdom eller lignende
– bidrar etter beste evne, og er innstilt på at det kan bli hektisk til tider
– tar utfordringer på strak arm
– er oppmerksom på at du er et av festivalens ansikter utad og er hyggelig

Brudd på forpliktelsene sees som avtalebrudd og kan medføre inndragning av festivalarmbåndet, fakturering av festivalarmbånd helt eller delvis.

Meld deg ved å fylle ut skjema her:

Frivillige