Frivillig

Ønsker du å være frivillig?

God Nok festivalen trenger din hjelp for å kunne gjennomføre dette arrangementet, festivalen er basert på 100 % dugnadsinnsats. Vi har høyt fokus på vertskap. Det er viktig at publikum koser seg mens de er på festivalen vår. Så det har vi fokus på i alle gruppene. Her er de ulike gruppene du kan velge mellom.

Salg

Gruppen jobber med alt som omhandler salg av billetter, bonger, mat, merchandise etc. Som en del av salgsgruppen må du like å møte mange mennesker, like fart rundt ørene da det til tider kan bli litt trøkk, og ha evnen til å takle høyt tempo.

Bar

På God Nok festivalen blir det flere utsalgsplasser for øl, vin, cider og mineralvann. I baren byttes bong mot drikke, derfor slipper du å forholde deg til penger i denne gruppen. Du må være positiv, utadvendt og takle høyt tempo. Noen av de som jobber i baren er med og klargjør baren på forhånd og noen er med å rydder opp etter arrangementene.

Parkering/camp

Vi har merket opp parkeringsplass og camp. De som jobber i denne gruppen er med å henvise plasser til gjestene og organiserer det. Mest trykk rett før de ulike arrangementene starter.

Vakt/nattevakt

Sørger for at publikum får en hyggelig opplevelse i trygge omgivelser og har det bra på våre arrangement. Vi skal opptre hyggelig, være myndig når det trengs og ellers hjelpe til der det er behov og fremstå som servicepersoner. Vi trenger også folk som kan være tilstede og gå nattevakt på campen (her går vi aldri en alene).

Opprigg/nedrigg

I denne gruppen må du ikke være fremmed for å bruke kroppen litt. Denne jobben gjøres før, etter og muligens under festivalen. Vi trenger både kvinner og menn som kan ta i et tak og stå på for å få festivalområdet ferdig i tide. Vi har ingen fysiske krav, da det er mange allsidige oppgaver som skal løses.

Rydding og renhold

Dette er gruppen for deg som ønsker å bidra til at festivalområdet og campingområdet er ryddig og pent til enhver tid. Søppelplukking, påfyll av dopapir, vask av toalett etc.

VELKOMMEN skal du være, vi gleder oss til å samarbeide med deg!

De frivillige er «motoren» i festivalen, og helt uvurderlige for å kunne gjennomføre et så stort arrangement. Vi kan dessverre ikke garantere at du vil få jobbe med akkurat det du selv ønsker, men gjør vårt beste for å tilfredsstille dine ønsker.

Din godtgjørelse:

 • fri tilgang til festivalområdet, på de vaktene du ikke jobber
 • oppleve gleden ved å bidra sammen med andre og skape minner for livet!
 • tilgang til mat og drikke når du er på vakt under arrangementet.

Våre forventninger til deg:

 • er fylt 18 år, for å kunne være frivillig på kveldstid
 • er til å stole på og holder avtaler.
 • møter til avtalt tid, edru og blid
  • gir beskjed til gruppeleder om du er forhindret fra å møte grunnet sykdom eller lignende.
 • bidrar etter beste evne, og er innstilt på at det kan bli hektisk til tider
 • tar utfordringer på strak arm.
 • er oppmerksom på at du er et av festivalens ansikter utad og er hyggelig.

Brudd på forpliktelsene sees som avtalebrudd og kan medføre inndragning av festivalarmbåndet, fakturering av festivalarmbånd helt eller delvis.