Festivalområdet er åpent kl. 12:30 – 17:00.

Kl. 13:00 Workshop: Rom for å øve seg, og uttrykke seg (fullt)

I teateret øver man hele tiden, på det meste. Det får vi ikke gjort så mye i livet, det skjer, og vi står midt oppi det. Med inspirasjon fra Augusto Boal, har vi fått hjelp fra sceneinstruktørordningen til å lage et rom (eller, bokstavelig talt, et naust) hvor folk kan øve seg på å snakke om det vi ellers ikke øver så mye på. Og kanskje skjer det i livet, som i teateret, at det ikke blir sånn som vi hadde tenkt likevel. Men da har vi i det minste øvd litt på forhånd!

Kl. 13:00 Danseworkshop

Del energi og danseglede. Verksted for alle, med eller uten erfaring.

Kl. 14:00 Åpen scene

God Nok-festivalen inviterer til åpen scene lørdag formiddag. Scenen er åpen for alle som ønsker å opptre og dele. Her er det mulighet til å bidra musikalsk, med dans, dikt, gjemte talenter eller om du bare har noe på hjertet! Scenen er din! Vi gleder oss og håper du vil bidra med god stemning på stranda!

Ta kontakt med vår produsent Hanna Fredriksen for påmelding og detaljer. Du når Hanna på e-post: hanna@godnokfestivalen.no

Kl. 15:30 SAMtidskapsel – installasjon

En installasjon av og med Christina Marie Hjelèn Strøm. Vi er i en tid hvor hele verden tvinges inn i en ny tilværelse. Utbruddet av ensomhet og dommedagsfølelse i forbindelse med covid-19, er et alvorlig utbrudd av smittsomme følelser som kan få alvorlige helsemessige konsekvenser for mange mennesker. Vi har derfor utviklet konseptet SAMtidskapsel, som et forsøk på å finne nærhet og samhold tross avstanden.