Festivalområdet er åpent kl. 19:00 – 01:00 (servering stenger kl. 00:30).

Kl. 19:30 Ingrid Østang

For mange er kanskje Ingrid Østang et ukjent navn, men hun er en dame med mye på hjertet. Hun er skribent, kunstner og artist. I 2018 kom hennes debutalbum «Veien hjem» som ble fulgt opp av en single «Tar mitt liv tilbake» i 2019. Sommeren 2020 er hun i Lofoten for å skrive og vi er kjempeglade for at hun kommer for å spille for oss på lørdagskvelden. Hun vil også bidra på Stemmene.

Kl. 20:30 Stemmer og danseforestillingen Tynn hud

Stemmer er vår måte å diskutere og lufte ulike temaer på en rett frem, usminket og ærlig måte. Dette krever litt av aktørene og vi trenger dermed gode fagfolk, med faglig tyngde for å sikre at vi klarer å formidle ulike perspektiver innen de ulike temaene våre. I tillegg trekker vi inn mennesker med erfaringer som folk kan kjenne seg igjen i. God Nok-festivalen er heldig, vi har fine formelle og uformelle God Nok-ambassadører. Disse har kommet med råd og refleksjoner som gjør at vi har kommet frem til årets tema som er isolasjon og avstand.

Danseduoen Thea Melby og Ellinor Staurbakk vil dukke opp i Bøfjæra. De har også tidligere vært med oss i God Nok. Denne gangen har de fått med seg cellist Marius Mannes, og vil berike oss og festivalen med helt nytt materiale. Vi kan nesten ikke vente!

Kl. 22:00 Small boi

For de av dere som var på Steigen sagaspill i fjor, husker dere kanskje en skjeggete kar som spilte rollen som Hamund? Eller kanskje så dere 22.juli-serien på NRK hvor det var en fyr som gjorde seg bemerket som journalist? I så fall har dere sett skuespiller Marius Lien. Nå kommer han på nytt til Steigen, denne gang som trommeslager i bandet Small Boi. Bandet har holdt på i et par år, er å finne på soundcloud, men har enda ikke hatt sin debut-konsert. Den kommer på God Nok! Vi er superstolt for at de kommer hit og debuterer!

Kl. 23:00 Elsk

Det nye bandet ”Elsk” fra Bodø er langt fra noen nykommere. Bandet består av Kim Lie, som har vært på besøk hos oss før og som vi er veldig glade i, Aleksander Emilsen, kanskje mest kjent fra ”Min Trio” og gitaristen Chris Slettvoll. Sammen har de tonnevis med erfaring fra forskjellige sjangre og band. Vi er megaspente på hva de serverer oss på mini-God Nok på lørdagen!