MAGNUS KROGH

Hva er den største forskjellen på oss mennesker? Jo, det er vår historie. Det vi har opplevd. I løpet av 24 timer tenker vi mennesker cirka 6000 tanker. 80 prosent av disse tankene er gamle, negative tanker. Hos oss vil Magnus Jackson Krogh fortelle om sine tanker. Tanker om livet, og tanker om å ikke leve. “Ønsket har aldri vært større enn å ha det bra”. 

Magnus Jackson Krogh har gjennom u-foredrag og show hjulpet tusenvis av mennesker til å finne inspirasjon til å leve mer. Videoene hans er sett millioner av ganger, og med tusenvis av solgte bøker han har truffet en nerve hos det Norske folk. “Livet vi overlever” er et sterkt foredrag om å leve med selvmordstanker, og om å finne gleden i de små tingene i hverdagen – kombinert med samsalt “Magnus-humor”. 

Med over 10 års erfaring på scenen er Magnus opptatt av å se hele mennesket, både den vi er – og den vi ikke ønsker å være. Om du er et menneske med mange tanker om hvordan du skal leve livet, eller om du vil ha inspirasjon til å leve mer, uansett vil Magnus gi oss gode innspill vi kan ta med oss videre