GOD NOK Festivalen

Om oss

God Nok er følelsen som gjør deg trygg på det fine ved den du er, komfortabel med dine svakheter, og fornøyd med hvordan du bruker ditt talent, dine kvaliteter og dine muligheter på det som betyr mest for deg.

God Nok-festival

Alle fortjener øyeblikk der ekte glede, hjertelig raushet og barsk natur får livet til å gnistre. På Engeløya i Steigen skal vi gi deg slike opplevelser.

Til sommeren inviterer vi igjen til God Nok. Mens midnattsola skinner over Lofotfjellene skal vi dele en magisk helg i Bø. Vi synes det er flott at nettopp du finnes, for hos oss er alle verdifulle og likeverdige akkurat slik de er. På Engeløya er alle tanker verdt å lytte til, og ingen følelser forbudte.

Sammen skal vi danse til musikken og undre oss over det vanskelige og gåtefulle. Hos oss er ingen tilskuere. Vi inviterer deg til å delta sammen med en knippe av Norges artister som vi har håndplukket til årets festival. Musikere, kunstnere og kloke hoder kommer til Engeløya for å dele noe vakkert og viktig med deg. Vi håper du vil dele øyeblikket med oss.