Linda-Merethe Øye

Linda har gjort seg kjent gjennom de siste årene som artist, blogger og tidligere politisk nestleder i mental helse, altså hun har markert seg på mange områder og på forskjellige arenaer. Til oss kommer hun ikke bare som en stemme, men også med forestillingen «Åpen dag på lukket avdeling» som vil starte hele arrangementet.

Om seg selv sier Linda blant annet: «Humor har vært et viktig verktøy for min bedringsprosess. Det sier seg selv (håper jeg) at det ikke er morsomt å ha tilbrakt til sammen ca 8 av de siste 17 årene på lukket avdeling. Merkelig nok klarer jeg ikke å huske at jeg har vært så syk som jeg er nødt til å ha vært. Noe av dette skyldes nok at min hjerne sletter en del vonde minner. Jeg holder foredrag og undervisning om mange tema innen psykisk helse. Ja, utenom et. Depresjon. Jeg kan ikke forklare
dere hvordan det føles. Ikke fordi jeg ikke har vært alvorlig deprimert, for det har jeg. Men med en gang jeg lukker døren når jeg skrives ut etter en innleggelse, sletter minnet mitt følelsen av depresjon. Men morsomme episoder husker jeg. Det er de jeg ønsker å ta dere med på. Med et glimt i øyet selvsagt»

Linda bidrar på «Dagens stemmer» fredag 13.juli kl.13.00 i naustet.
Hun spiller også forestillingen «Åpen dag på lukket avdeling» fredag 13.juli kl.18.00 i naustet.