Linnéa Myhre

Gjennom de siste ti årene har Linnéa vært en klar stemme og debattant. Linnéa har markert seg som forfatter, blogger og gjennom forskjellige programmer på tv og radio. I 2011 startet nettserien «La Linnéa Leve» med Linnéa Myhre og Andreas Øverland på nettsidene til NRK. Serien handler om psykiske lidelser og hvordan Myhre har det med sin depresjon tross av langvarig psykologbehandling.

Myhre ga ut romanen Evig søndag i 2012. Boka er definert som roman, men ligger tett opp til virkeligheten ettersom den følger ett år i Linnéa Myhres liv. I løpet av dette året begynner hun etter hvert motvillig å gå til psykiater for sine depresjoner, og Myhres problemer med tungsinn og spiseforstyrrelse står sentralt i boka. Første opplag på 2500 bøker ble solgt på lanseringsdagen. For boka mottok hun i 2012 Tabuprisen fra Rådet for psykisk helse.

Om festivalen sier Linnéa: «Jeg synes God Nok-festivalen er et godt og viktig initiativ som jeg er glad for å få delta på, og jeg gleder meg til å oppleve naturen, kulturelle innslag og gode samtaler!»

Vi gleder oss også!!

Linnéa bidrar på «Dagens stemmer» lørdag 14.juli kl.13.00 i naustet.