Vi er så utrolig glade for at Ruben kommer på besøk til God Nok! En mann med en sterk stemme og en sterk historie. 24 år gamle Ruben fra Bjarkøy i Troms har gått fra å gi ut prøvende popmusikk til å treffe et voldsomt stort publikum på kort tid, både her hjemme og i utlandet.

Med over 100 millioner streams og nominasjoner til P3 Gull som «Årets nykommer» og til Spellemannpris for «Årets nykommer» og «Årets låt», har Ruben har fått en pangstart på artistkarrieren. Ikke galt for en fyr som i utgangspunktet begynte med musikk som terapi for å få bukt med sine egne indre demoner. 

En samtale Ruben selv slet med å artikulere i mange år – låtene sentrerer nemlig uunngåelig rundt hans egne erfaringer med sosial angst og usikkerhet. I tenårene var han innom både film, foto, dans, tegning og maling, før han etter hvert lastet ned vokal-og instrumentalspor som han lærte seg å redigere sammen. Gradvis begynte han å produsere låter selv og musikken ble en trygghet som han utforsket både de tekniske og emosjonelle aspektene av – låtskrivingen hjalp ham å forstå og bearbeide følelsene sine.