Thea Hjelmeland er en artist vi er særs glade for å få på God Nok-scenen! Vi er lovet et forrykende show som vil overraske og begeistre oss. Herreverden som vi gleder oss!

Den forrige plata ”Solar Plexus” høstet fantastiske anmeldelser, lovord fra flere kontinenter og utsolgte konserter. 28. september slapp Thea Hjelmeland sin tredje plate ”KULLA”. Albumet er fylt til randen av lekne og sterke poplåter, som reflekterer det magiske lydbildet Thea er kjent for. På denne fullengderen får man servert en unik sammensetning av låter og stemninger, med alt fra det intime og sårbare til et brutalt ærlig skråblikk som river deg ut av din egen komfortsone. 

– Det ligger en stor dose vestnorsk sarkasme i bunn gjennom hele den kommende plata ”KULLA”. Denne gangen har jeg brukt humor som et brekkjern til å kunne skrive historier med utfordrende følelser. Musikken er energisk og leken, rytmisk og melodiøs. Jeg trengte noe å danse og skrike litt til nå. Jeg har lekt meg fram til et fornyet uttrykk og vil gjennom livekonseptet jeg nå arbeider med gi publikum en annerledes konsertopplevelse. Jeg kan nesten ikke vente med å få spille konserter og møte publikum igjen, avslutter Thea Hjelmeland.