Selveste Vinni kommer til oss! Tenk dere å få oppleve rap-legendens utømmelige hitsrepertoar dundrende utover Bøvika og Vestfjorden. Det kommer til å bli så ufattelig tøft!

Øyvind ”Vinni” Sauvik har i en årrekke vært frontfigur for en av Norges største rapgrupper, Paperboys. Bandet har gjennom kjempehits som ”Barcelona” og ”Lonesome Traveller” oppnådd stor suksess, og har i sin tid hatt hele 18 singler innom VG listen. Albumene ”No Cure For Life”, ”The Great Escape”, ”When Worlds Collide” og ”The Oslo Agreement” har til sammen gjort at gruppens salgsmeritter strekker seg over 100.000 enheter. Etter Paperboys-tiden har Vinni frontet prosjektet Vinni & The Vagabonds som kanskje er best kjent for singelen ”Let The Monkey Out” med svenske Timbuktu som gjesteartist. De har også gitt ut albumet ”Happily Lost”. 

Nå står Vinni på egne ben –og til alt overmål skulle dette skje på morsmålet. Det er gledelig at en av landets beste rappere og tekstforfattere skal uttrykke seg på norsk. Med albumet ”Oppvåkningen” klarte Vinni igjen å markere seg på toppen av listene i Norge. Med låter som ”Mørkeredd”, ”Stjernestøv”, ”Sommerfuggel i Vinterland” og ”God Morgen Norge” har Vinni også dominert radiolistene.